Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 20-01-2022 10:15   Güncelleme : 20-01-2022 10:15

AKYAZI MUALLİM MÜZİK TOPLULUĞUNDAN MUHTEŞEM KONSER

Çoğunluğu Akyazı’da görev yapan Müzik öğretmenlerinden oluşan Akyazı Muallim

AKYAZI MUALLİM MÜZİK TOPLULUĞUNDAN MUHTEŞEM  KONSER

 

Çoğunluğu Akyazı’da görev yapan Müzik öğretmenlerinden oluşan Akyazı Muallim Müzik Topluluğu verdiği muhteşem konserle izleyenleri mest etti.

Yaklaşık 3 ay önce kurulan ve çalışmalarını tamamlayan Akyazı’da görev yapan öğretmenlerden kurulu topluluk konserlerinin birincisini dün gece icra etti ve izleyen davetlilerden tam not aldı.

Topluluğun söylemiş olduğu birbirinden güzel türkü ve sanat müziği parçaları en güzel bir şekilde icra edilirken izleyici de bu parçalara eşlik ederek güzel bir gece yaşadı.

Kaymakam Yakup Güney, Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Turan,Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Biririncioğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, ilçe spor Müdürü Adem Altun’un da İzlediği konser 1,saat sürdü. Salon tıklım tıklım dolu idi oturacak yer bulamayanlar ayakta izlemek zorunda kaldılar.

Konser sonunda Kaymakam Yakup Güney ve diğer protokol sahneye çıkarak kendilerine unutulmaz bir gece yaşattıkları için topluluğu teker teker tebrik ettiler, çalışmalarının devam ederek başka konserler beklediklerini söylediler ayrıca topluca hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ