Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 21-01-2019 16:25   Güncelleme : 21-01-2019 16:25

KAZA NİŞANLI ÇİFTİ AYIRDI

Kaza Akyazı’da meydana geldi. D-140 Karayolunun Yahyalı Mahallesi mevkiinde

KAZA NİŞANLI ÇİFTİ AYIRDI

 

Kaza Akyazı’da meydana geldi. D-140 Karayolunun Yahyalı Mahallesi mevkiinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi öldü biri ağır üç kişide yaralandı.

Kuzuluk istikametinden Sakarya istikametine gitmekte olan Batın K. Yönetimindeki otomobil Yahyalı mevkiinde tali yoldan ana yola çıkmak isteyen Mehmet D. yönetimindeki otomobille çarpıştı. Çarpışma sonrasında her iki araç içindekiler otomobillerinde sıkıştı.

Sıkışan yaralılar sürücü Mehmet D. yanındaki nişanlısı Nazlı O. Diğer otomobildeki sürücü Batın K. Ve yanındaki Şaziye Şeyma Y. yı kaza haberini alan İtfaiye ve 112 Sağlık ekipleri sıkıştıkları araçtan güçlükle çıkararak Akyazı Devlet Hastanesine kaldırılmalarını sağladılar.

 Yaralı sürücü Mehmet D. Akyazı Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer otomobilde bulunan Şaziye Şeyma Y. İse durumu ağır olduğu için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Diğer yaralılar ise Akyazı Devlet hastanesinde tedavi görüyorlar.

Nişanlıları kaza ayırdı

Kazada hayatını kaybeden Mehmet D. ile Nazlı O.nun nişanlı oldukları ve önümüzdeki günlerde de düğün yaparak evlenecekleri öğrenildi.

Anne ve Baba ağıt yaktı

Meydana gelen kazada çocuklarını kaybeden baba Şükrü Demirtaş ve anne Ayşe Demirtaş tabutun başında ağıtlar yaktı ve her ikisi de ayakta durmakta güçlük çektiler. Özellikle anne tarafından yakılan ağıtlar cenazeye katılanları da ağlattı.

Gözyaşları arasında defnedildi

Kazada hayatını kaybeden Mehmet Demirtaş (32) Akyazı’ya bağlı Yörükyeri Mahallesinde öğleyin kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Düzenlenen cenaze törenine Demirtaş ailesinin yakınlarının yanı sıra komşuları; akrabaları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ