Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 14-12-2018 21:13   Güncelleme : 14-12-2018 21:13

BAYRAKTAR’DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Ziraat Odası ve Ticaret Borsası Başkanı Ali Şener Bayraktar, Cuma namazı çıkışında

BAYRAKTAR’DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

 

Ziraat Odası ve Ticaret Borsası Başkanı Ali Şener Bayraktar, Cuma namazı çıkışında kalabalık bir taraftarı ile birlikte MHP İlçe Başkanlığına giderek 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde Akyazı Belediye Başkanlığı için adaylık müracaatını yaptı.

MHP’liler Bayraktarı kapıda karşıladı

31 Mart 2019 günü yapılacak olan yerel seçimlerde partilerinden belediye başkan adayı olacak olan Ali Şener Bayraktar’ı MHP İlçe Başkanı başta olmak üzere partililer kapıda karşıladı ve İlçe binasına da birlikte girdiler.

Kuran-ı Kerim okundu ve dua yapıldı ve parti rozeti takıldı

Konuşmalara geçilmeden önce MHP’li Belediye Meclis Üyesi Harun Köymen Kuran-ı Kerim okudu v e akabinde de dua yaptı. Okuma ve duanın ardından MHP İlçe Başkanı Ali Dertli Ali Şener Bayraktar’a hayırlı olsun dilekleriyle parti rozetini taktı.

Önce Başkan sonra Bayraktar konuştu

Düzenlenen müracaat toplantısında ilk konuşmayı MHP İlçe Başkanı Ali Dertli yaptı. Akyazı’nın yıllardan beri aynı zihniyet tarafından yönetildiğine dikkat çeken Dertli, gördüğünüz gibi bu güzel İlçemiz üzülerek ifade ediyorum ki o zihniyetin yönettiği yıllarda sürekli olarak hizmet fakiri olarak kalmış bir İlçe konumundadır. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan seçimde Allah’ın izniyle Belediye başkanlığını adayımız ve partimiz kazanır, hizmet nasıl yapılır, bir İlçe nasıl kalkındırılır ve hizmet nasıl getiriliri gösterme şansını buluruz dedi ve Bayraktar’a partilerinden aday olması nedeniyle teşekkür etti ve sonuna kadar arkandayız mesajı ile konuşmasını tamamladı.

Belediye Başkanlığı için adaylım müracaatı yapan Ali Şener Bayraktar’da konuşmasında hiçbir zaman makam ve mevki sahibi olma gibi bir düşüncesi olmadığının altını çizdi ve ben 20 yıldan beri başında olduğum kuruluşlarda bu hazzı yaşadım. Benim bu göreve talip olmamdaki asıl amaç doğduğum, büyüdüğüm ve şu anda da yaşadığım güzel İlçeme eser kazandırmak ve bu güzel ilçemde yaşayan hemşehrilerime de hizmet etmektir. Ben halisane bir düşünce ile bu yola çıktım. Allah nasip eder başkan seçilirsem, dün ve bugün olduğu gibi yarın da görevimle ilgili şeffaf ve hesap veren bir belediye başkanı olacağım. Çünkü şeffaf olmak, namuslu ve dürüst olmanın yolu hesap vermekten geçer. Benim için şeffaflık, dürüstlük her zaman ön planda gelir ve kapımda günün her dakikasında ardına kadar muhterem hemşehrilerim için açık olacaktır çünkü ben ulaşılmazı güç biri değilim asla da olmak istemem dedi.

Bir olacağız, birlik olacağız ve can olacağız. Geleceğimize umutla bakabilmek için bunu başarmak zorundayız. Huzurlu bir İlçe olacağız ki, insanlarımız doğup büyüdükleri Akyazı’dan kaçmayı düşünmeyip, bu güzel ilçemizde yaşamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşamayı her zaman hayal etsin diye Bayraktar, katılımcı demokrasi anlayışı içinde belediyeye hep birlikte yöneteceğiz ve Akyazı’mızı layık olduğu seviyeye yine birlikte çıkaracağız dedi.

Kırgınlıkları ve dargınlıkları ortadan kaldırmaya azimliyim. Şayet başkan seçilirsem belediyeyi adam gibi yönetmeye talibim. Bu yarış selden kütük kapma yarışı değil, bu yarış tam bir ifadeyle hizmet yarışıdır. Kırmadan dökmeden, rakiplerimizle didişmeden sadece ve sadece yapacaklarımızı anlatarak hemşehrilerimizin oylarına talip olacağız. Biz bu birliğimiz, bu beraberliğimiz ve yapacağımız seçim kampanyamızla Ülkemiz genelinde de örnek olacağız diyen Bayraktar, sözlerini şöyle tamamladı “ Bu bir hizmet yarışıdır. En iyi hizmeti kim verecekse, kim dürüst çalışacak kim belediyenin parasını çarçur etmeyecekse, belediyeyi kim adam gibi yönetecekse o makamı Allah ona nasip etsin”

İlçe binası yetersiz kaldı

Ali Şener Bayraktar’ın belediye başkanlığı için yapacağı müracaat nedeniyle MHP İlçe teşkilatı tarihi günlerinden birini yaşadı. Kalabalık parti binasına sığmadı ve çok sayıda Akyazılı Bayraktar’ın müracaatını ve yaptığı konuşmayı dışarıda dinlemek zorunda kaldı.

MHP İlçe teşkilatı ve Ülkücülerin ev sahipliği yaptığı adaylık müracaatında Hendek Belediye Başkan adayı Turgut Babaoğlu ile civar İlçelerden gelen bazı Ziraat Odası başkanları da Bayraktar’a destek için düzenlenen toplantıya katılan isimler arasında yerlerini aldılar.

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ