Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 14-12-2018 21:10   Güncelleme : 14-12-2018 21:10

KUZULUK KOOPERATİFİ YETKİLİLERİ “ TAŞIMACILIKTA SIKINTI YAŞIYORUZ”

Kuzuluk Kooperatifi başkanı İhsan Öztürk taşımacılık sektörünün günden güne zora girdiğini

KUZULUK KOOPERATİFİ YETKİLİLERİ “ TAŞIMACILIKTA SIKINTI YAŞIYORUZ”

 

Kuzuluk Kooperatifi başkanı İhsan Öztürk taşımacılık sektörünün günden güne zora girdiğini söyleyerek aynı sektörde yaşama mücadelesi veren bizlerde büyük sıkıntı içindeyiz dedi.

Bizim için müşteri her zaman haklıdır bir ilkedir

Beraberinde Yönetim Kurulu ikinci başkanı İsmail Çelikdemir olduğu halde İnternet Sitemizi ziyaret eden başkan İhsan Öztürk, Kooperatif olarak Kuzuluk Mahallesinden Akyazı’ya ve Sakarya’ya yolcu taşımacılığı yapıyoruz, bu hizmeti verirken yolcu her zaman haklıdır ilkesinden hareketle taşımakta olduğumuz tüm yolcuların takdirini kazanmak, yolcularımıza eşit davranarak onları sorunsuz bir şekilde gidecekleri yere götürmek için gayret gösteriyoruz. Biz bunları elbette ki para kazanmak için yapıyoruz ama bizim için bu yaptıklarımızın paradan daha değerli olduğunu düşünüyoruz dedi.

Yollarımız asfaltlansın

Kooperatiflerinin merkezi olan Kuzuluk’ta uzun süreden beri sürmekte olan alt yapı çalışmalarının hala tamamlanamamış olması, alt yapı nedeniyle bozulan ana yollarında asfalt serim çalışması yapılmıyor olması yüzünden sıkıntılar yaşadıklarına da dikkat çeken Kooperatif Başkanı Öztürk ve yardımcısı Çelikdemir, ana yollarımızın bir an önce asfaltlanması istiyoruz. Yeni aldığımız araçlarımız kısa sürede tamirhanelerden çıkamaz hale geldi. Bu durum kuşkusuz yolcu taşımacılığı yapan bizleri hem ekonomik bakımdan hem de zaman israfı bakımından son derece sıkıntıya sokuyor dediler.

Küçücek otobüsleri eski güzergahlarına döndürülsün

Kuzuluk Kooperatifi başkan ve yardımcısı Küçücek Kooperatifine bağlı otobüslerle de haksız bir rekabet içinde bırakıldıklarını bu durumun hiç zaman geçirilmeden düzeltilmesi gerektiğini söyleyerek konuyla ilgili şu açıklamayı yaptılar “ Bizimle birlikte Küçücek Kooperatifine bağlı otobüslerde Adapazarı’na yolcu taşımacılığı yapıyor. Onlara gösterilen güzergah D-140 karayoluna çıkmadan Mudurnu deresi kenarından fabrikalar yanından Akbalık, Kayalar istikametinden Adapazarı’na gitmekti. Mudurnu deresi kenarından fabrikalar yanından alt yapı çalışmaları nedeniyle yollarının bozulduğunu ileri sürerek yolları asfaltlanana kadar D-140 karayolundan Devlet Hastanesi önünden geçip eski güzergahlarına girmekle ilgili talepleri UKM tarafından geçici olarak uygun görülmüştü. Bahse konu olan yolları asfaltlanmış olmasına rağmen Küçücek Kooperatifine kayıtlı otobüsler tarafından bir daha o güzergah kullanılmamakta ve hala geçici olarak gösterilen güzergah kullanılmakta ve Devlet Hastanesindeki yolcularımız da o otobüsler tarafından alınmaktadır. Bizi zor durumda bırakan ve yolcu bulamaz hale getiren bu uygulamanın düzeltilmesini ve Küçücek Otobüslerinin eski güzergahlarına döndürülmelerini UKM ve diğer yetkililerimizden bekliyor ve acil olarak da istiyoruz. Çünkü bu işin sonunu iyi görmüyoruz”

 

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ