Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 13-12-2018 21:41   Güncelleme : 13-12-2018 21:41

ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN MYO’YA İADE-İ ZİYARET

Akyazı Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrencilerinin 3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebetiyle

ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN MYO’YA İADE-İ ZİYARET

 

ÖZEL İNSANLARA ÖZEL İLGİ

Akyazı Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrencilerinin 3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebetiyle ziyaret ettikleri Akyazı Endüstri Meslek Lisesi Özel Eğitim Okulu öğrencilerini kendi okullarına davet etmişlerdi. Yapılan bu davet üzerine önceki gün kendilerini ziyaret eden abi ve ablalarına iade-i ziyarette bulunan özel öğrenciler adeta krallar gibi karşılandı ve uğurlandılar.

Karşılama okul kapısında yapıldı

Abi ve ablalarının kendilerini ziyaretleri sırasında yaptıkları davete Velileri başta olmak üzere öğretmenleri M. Akif Turhan, Gönül Keskin Bulut, Derya Demircan, Muhittin Güneş, Sevinç Özer, Melih Kut, Hümeyra Demir, İsmail Atmaca ve Hanifi Karakuş’un önderliğinde icabet ettiler.

Akyazı Meslek Yüksek Okulu öğrencileri özel misafirlerini öğretmenleri ile birlikte okulun giriş kapısında alkışlarla ve oluşturdukları koridorda karşıladılar ve bağırlarına bastılar. Özel öğrencileri misafirleri için hazırladıkları toplantı salonuna götüren MYO öğrencileri, öğretmenleri ve personeli, burada öz el misafirleri için hazırladıkları pastayı birlikte kestiler ve öz el öğrenci kardeşlerine ikram ettiler. İkramların ardından birlikte oynanan oyunlar özel güne özel bir renk kattı.

MYO Müdürü Dr. İhsan Küçükrendeci, Müdür yardımcıları Hasan Ali Özdemir ve Emrah Arda, Okul Sekreteri Yusuf Şahinoğlu’da özel misafirleri ile özel bir şekilde ilgilenerek eksiksiz bir ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadılar.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ