Eğitim
Giriş Tarihi : 11-12-2018 23:52   Güncelleme : 11-12-2018 23:52

DOKURCUN ANADOLU LİSESİNİN BÜYÜK BAŞARISI

Akyazı Dokurcun Çok Programlı Anadolu Lisesini geçen yıl olduğu gibi bu yılda Meslek

DOKURCUN ANADOLU LİSESİNİN BÜYÜK BAŞARISI

 

Akyazı Dokurcun Çok Programlı Anadolu Lisesini geçen yıl olduğu gibi bu yılda Meslek Liseleri arasında birinci olması eğitim camiasında büyük sevinç ve mutluluk yarattı.

Milli Eğitim Bakanlığının 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılında Mesleki ve Teknik Ortaöğretimde Kurumsal dış değerlendirme raporu Kasım 2018 de yayımlandı. Yayımlanan rapora göre Meslek liseleri arasında Dokurcun Çok programlı Anadolu Lisesinin öğrenci başarı, devam ve disiplin konusunda Sakarya İl birincisi olduğunun yazılı olması geçen yıl elde edilen başarının tesadüfü olmadığını göstermesi bakımından önemliydi. Aynı raporda Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Anadolu Lisesi eğitim, öğretim ortam alt yapısı konusunda, Taraklı Çok Programlı Anadolu Lisesi de Rehberlik Çalışmaları konusunda Sakarya İl birincisi olma başarısı gösterdiler.

Okul Müdürü Hasan Yılmaz, iki yıldan beri Sakarya İl birincisi oluyoruz. Bu başarının tesadüfü olmadığını belirtmekte yarar görürüm. Elde edilen başarıda çocuklarımızı zirveye taşıyan öğretmenlerimizin öz verili çalışmasının etkili olduğunun altını çizmek isterim. Eğitimci olarak bizim asli görevimiz bize emanet edilen çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek, vatanına, milletine, anne ve babasına kısaca tüm ülkemize yararlı ve hayırlı bir birey yetiştirmektir. İki yıldan beri bunu başardığımız için çok mutluyuz aç ıklaması yaptı.

Elde edilen başarıda öğretmen, öğrenci ve veli üçgeninde yer alanların önemli katkısı olduğunun da altını çizen okul müdürü Hasan Yılmaz, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı sonunda da elde ettiğimiz iki birinciliği bir yenisini daha eklemeyi hedefledik. Bu hedefimize ulaşabilmek için elimizden gelenin fazlasını yapacağımızdan herkes emin olmalıdır dedi.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ