Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 10-12-2018 23:23   Güncelleme : 10-12-2018 23:23

İLGİNÇ DESTEK

Akyazı’ya bağlı Şerefiye Mahallesi sakinlerinden Abdülveli Yılmaz ilginç bir yöntemle

İLGİNÇ DESTEK

Akyazı’ya bağlı Şerefiye Mahallesi sakinlerinden Abdülveli Yılmaz ilginç bir yöntemle MHP’den Akyazı Belediye Başkanlığına adaylığı söz konusu olan ve 12 Aralık günü MHP İlçe Başkanlığına giderek adaylık müracaatı yapması beklenen Akyazı Ziraat Odası ve Ticaret Borsası Bakanı Ali Şener’e destek verdi.

Şerefiye Mahallesinden atıyla ve elinde de Türk bayrağı olduğu halde yola çıkan Abdülveli Yılmaz İlçe merkezinde bulunan Gazi Süleyman paşa Camii önüne gelerek Ali Şener Bayraktar için oy istedi.

İşte gönüllerin belediye başkanı, işte hizmette sınır tanımayan belediye başkanı Ali Şener Bayraktar seslenişi ile kendisini dikkatli bir şekilde izleyenlere hitap eden Abdülveli Yılmaz, ben inandım sizde inanın diyerek oy talebini yineledi.

 Ali Şener Bayraktar için at sırtında oy ve destek isteyen Şerefiye Mahalleli Abdülveli Yılmaz’ı meraklı gözlerle izleyen Akyazılılar böylesine ilginç bir yöntemle oy ve destek istendiğine ilk kez şahit oluyoruz böylece seçim literatürümüze bu yöntemde girmiş oldu diyerek olaya sempati ve hoşgörüyle yaklaştılar.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ