Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 08-12-2018 21:24   Güncelleme : 08-12-2018 21:24

İLÇE TARIM ÇİFTÇİLERİ BİLGİLENDİRİYOR

Akyazı İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri asli görevleri olan sahaya inerek çiftçilerle sık sık bir araya geliyor

İLÇE TARIM ÇİFTÇİLERİ BİLGİLENDİRİYOR

 

Akyazı İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri asli görevleri olan sahaya inerek çiftçilerle sık sık bir araya geliyor ve onlar için toplantılar düzenleyip karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmayı sürdürüyor.

İlçe Tarım Müdürü Veysel Meydan ve Müdürlük çalışanları birlikte hazırladıkları program dahilinde haftanın belli günlerinde Mahallelere giderek çiftçileri bilgilendirmesi geç imini tarımdan sağlayan vatandaşları memnun ediyor.

İlçe Tarım Müdürlüğü Müdürü Veysel Meydan ve ekibi önceki gece Akyazı’nın Balbalı Mahallesine (Kadirbey-Tahirbey) giderek çiftçilerle bir araya geldi ve tarımla ilgili konuşmalar yaptı ve çiftçilerin sorduğu soruları da anında cevap vererek onları bilgilendirdi.

İlçe Tarım Müdürü Meydan, Mahalle toplantılarını ç ok önemsediklerini söyleyerek düzenledikleri toplantılarla ilgili şu bilgileri verdi “ Bu toplantılarda çiftçilerimizle yüz yüze konuşuyor onlara bilgiler aktarıyor ve onların sorularına da anında cevaplar veriyoruz. Bu toplantılarda tarımdaki yenilikler, doğru hasat yapılması, gübrenin doğru kullanılması, toprak tahlilleri, hayvancılık, destekler ve verimin arttırılması hususlarında bilgiler aktarıyoruz. Verimli geçen toplantılarımıza hazırladığımız programlar çerçevesinde devam edeceğiz”

Ziyaret edilen çiftçilerde İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerinin Mahallelerine kadar gelerek toplantılar düzenlemesi ve bilgiler vermesi, sordukları sorulara cevaplar almalarının kendileri açısından önemli olduğuna dikkat çekerek, Müdürlük mensuplarına teşekkür ettiler.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ