Vefat
Giriş Tarihi : 07-12-2018 17:01   Güncelleme : 07-12-2018 17:01

ÇOKAN KARDEŞLERİN ANNE ACISI

Merhum berber Recep Çokan’ın eşi, İl Spor Müdürlüğü personeli Ali İhsan Çokan

ÇOKAN KARDEŞLERİN ANNE ACISI

 

Merhum berber Recep Çokan’ın eşi, İl Spor Müdürlüğü personeli Ali İhsan Çokan ile Kırkpınar Başpehlivanlardan Ragıp Çokan’ın anneleri ve Gazeteci Kenan Certel’in hem süt kardeşi hem de halası Necla Çokan’ın (70) hastalık nedeniyle vefatı ailesi kadar komşularını ve tüm sevenlerini üzüntü içinde bıraktı.

İnönü Mahallesinde bulunan evinden helallik alınmak suretiyle alınan merhumenin cenazesi Gazi Süleyman Paşa Camiine getirildi. Burada Cuma namazı sonrası İlçe Müftüsü İzzet Şener tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından merkez mezarlığındaki aile kabristanlığına defnedildi.

Cenaze törenine yerel yöneticilerin yanı sıra spor ve özellikle de yağlı güreş camiası adeta tam kadro katıldı.  Gençlik Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, SASKF Başkanı Yaşar Zımba, Amatör Sporcular Derneği Başkanı Ömer Bektaş, Karapürçek İlçe Spor Müdürü Yavuz Çangır, Pamukova İlçe Spor Müdürü Mehmet Atmaca, İl Spor Müdürlüğü Şube Müdürleri Murat Acar, Cihat Sancak, Feramuz Meral ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü personeli,  bir önceki Akbalık Güreş Ağası İdris Caymaz, Başpehlivanlar Faruk Akkoyun, ziya Ünlü, Ahmet Kavakçı, Ömer Aslantaş, Mustafa Başdemir, İrfan Şen, Sezgin Yüksel, eski başpehlivanlardan Davut Arslan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Spor Şube Müdürü Ziyaülhak Sarıgül, Hendek Belediyesi güreş antrenörleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Spor Koordinatörü Alpaslan Arslan, Kırkpınar da  alt boylarda güreş tutmuş ünlü yağlı pehlivanlar, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri, STK başkan ve yöneticileri, Mahalle Muhtarları, daire müdürleri, Akyazılılar ve Çokan ailesinin yakınları ve sevenlerinin oluşturduğu kalabalık bir cemaat katıldılar.

Akyazı dışından gelen başpehlivanlar başta olmak üzere spor camiasına İlçe Spor Müdürü Adem Altun, Akyazılı pehlivanlar Savaş Tan, Murat Hikmet, Kamil Özdağ, Vedat Kırkız ev sahipliği yaptı.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ