Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 06-12-2018 23:55   Güncelleme : 06-12-2018 23:55

MYO ÖĞRENCİLERİDEN ANLAMLI ZİYARET

Akyazı Meslek Yüksek Okulunda eğitimlerini görmekte olan bir grup öğrenci öğretim görevlileri

MYO ÖĞRENCİLERİDEN ANLAMLI ZİYARET

 

Akyazı Meslek Yüksek Okulunda eğitimlerini görmekte olan bir grup öğrenci öğretim görevlileri ile birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebetiyle engelli öğrencileri ziyaret ederek onlara moral verdiler hem de gül vererek mutlu ettiler.

Yaptıkları ziyaretle ilgili öğretim görevlileri ile öğrencilerin ortak bir açıklama yaparak şu görüşlere yer verdiler “ Unutulmalıdır ki her birey birer engelli adayıdır. Bizim yapmamız gereken dünyayı engelli kardeşlerimiz için yaşanabilir hale getirmek olmalıdır. Günlük hayatlarında karşılarına çıkan güçlükleri en az hadde indirmek hatta sıfıra indirmek için gayret göstermeliyiz ve onların hayata olan bağlılıklarını ve yaşama sevinçlerine katkı vermeliyiz”

Engelli kardeşlerimizin sporda, bilimde, sanatta, sosyal hayatta ve iş dünyalarında büyük başarı gösterdiklerini biliyor ve de görüyoruz. Onlara her türlü imkanı vermeliyiz ki o kardeşlerimizde tüm beceri v e yeteneklerini kullansınlar ve toplumun yararlı birer Ferdi olduklarını unutmasınlar diyen Akyazı Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlileri ve öğrencileri, zihinsel ve bedensel farklılıkların yaşama dair engel oluşturmadığı bir dünya dileği ile 3 Aralık Dünya Engelliler gününü kutluyoruz diyerek açıklamalarını sonlandırdılar.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ