Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 14-11-2018 21:48   Güncelleme : 14-11-2018 21:48

THK DENETLEME KURULU BAŞKANI MUZAFFER BAŞER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, ATB Yönetim Kurulu Başkanı A.Şener Bayraktar,

THK DENETLEME KURULU BAŞKANI MUZAFFER BAŞER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, ATB Yönetim Kurulu Başkanı A.Şener Bayraktar, ATB Meclis Başkanı Vedat Böcek Genel Sekreterler Yalçın Karaçayır ve Adem İsmailteyfikoğlu ile birlikte THK Denetim Kurulu Başkanı Muzaffer Başer’i Ankara genel Merkezde Ziyaret etti.

ATSO ve ATB heyeti geçtiğimiz haftalarda THK’nda yapılan seçim ile Tekrar Denetim Kurulu Başkanlığına seçilen Muzaffer Başer’e Ankara’da THK’ndaki makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette ATSO Başkanı Bayraktar, 1925 yılında Türkiye’de havacılık sanayisini kurmak havacılığın askeri, ekonomik, sosyal ve siyasal önemini anlatmak,askeri, sivil, sportif ve turistik havacılığın gelişmesini sağlamak. Bütün bunlar için gerekli araç ve gereci hazırlamak, personeli yetiştirmek ve uçan bir Türk gençliği yaratmak için Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün emirleri ile kurulmuş olan güzide kurumumuzdaki görevinizde başarılar dileriz,dedi

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başer, görevimiz süresince Ulu Önde Atatürk’ün emriyle kurulan Kurumumuzdaki görevimi en iyi şekilde yürüterek sürdüreceğini belirterek ATSO ve ATB heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ