Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 13-11-2018 15:18   Güncelleme : 13-11-2018 15:18

SELÇUK YAŞAR’DAN TANITIM TURLARI

Akyazı Belediye başkanı olabilmek için AK Partiden aday adaylığı müracaatı yapan Selçuk Yaşar,

SELÇUK YAŞAR’DAN TANITIM TURLARI

 

Akyazı Belediye başkanı olabilmek için AK Partiden aday adaylığı müracaatı yapan Selçuk Yaşar, diğer adayı adaylarına nazaran ilginç bir yöntemle çalışıyor. Ben gönülleri yapmaya geldim sloganı ile çalışmalarına başlayan Selçuk Yaşar, Akyazılılara seslenerek başkan adayı gösterilmem ve sonrasında da başkan seçilmem halinde Akyazı’yı birlikte yöneteceğiz açıklaması yaptı.

Akyazı için projeler hazırladım. Akıllı şehircilik uygulamalarını Akyazı’da hayata geçireceğim. Bunları başarabilmek için önce gönüllere gireceğim ve gönül belediyeciliği yapacağım diyen Selçuk Yaşar, aday adaylığı müracaatını yaptıktan sonra İlçe merkezinde cadde cadde, sokak sokak, dükkan dükkan gezerek Akyazılılarla birebir görüşmeye başladı ve her görüştüğü Akyazılıya da karanfil vermeyi ihmal etmedi.

Hedefim 2023 yılıdır. Akyazı 2023 ismini verdiğim bu yıla göre bir vizyon hazırladım. Vizyonu hazırlarken BEK analizi yaptım Yani B) Birikim, bereket, beceri, bakış, büyüme ve beklenti. E) Ekonomi, ekoloji, eşitlik, etkinleştirme, edinim ve entegrasyon. K) Kimlik, koruma, kapasite, kalkınma, katılım ve kurgu diyen Selçuk yaşar, bu analiz kentlerin gelecek analiz kurguları yapılırken görünmeyen değerleri görünür kılmayı amaçladığını, kent hakkında geniş bakış açısı bir analiz yöntemidir dedi.

Yeni Akyazı’yı birlikte kuracağız diyen Selçuk Yaşar, aday açıklaması yapılana kadar güzel İlçemin güzel ve saygıdeğer insanlarını bire bir görüp, onları kucaklayacağım ve Akyazı ile ilgili engin fikirlerini ve görüşlerini alacağım. Alacağım bu bilgiler aday olmam ve aday olduktan sonra da seçilmem halinde yine birlikte hayata geçireceğiz dedi ve kendisine gösterilen yakın ilgi ve bağırlarına basmaları nedeniyle Akyazılılara teşekkür etti.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ