Eğitim
Giriş Tarihi : 03-11-2018 00:00   Güncelleme : 03-11-2018 00:00

AKYAZI MYO’DAN KARDEŞİM OL KAMPANYASI

Önemli sosyal projelere imzanı atmakta olan Akyazı Meslek Yüksek Okulu öğrencileri

AKYAZI MYO’DAN KARDEŞİM OL KAMPANYASI

 

Önemli sosyal projelere imzanı atmakta olan Akyazı Meslek Yüksek Okulu öğrencileri bu defa da ses getiren bir kampanya yaptı.

Sosyal Medya üzerinden başlattıkları “Kardeşim ol” adını verdikleri kampanya çerçevesinde Dokurcun İlkokuluna giden Akyazı MYO son sınıf öğrencilerinden Melike Öztürk ve Aslı Demir’in koordinatörlüğünde görev alan gönüllü öğrenciler gönüllü bağışçılar, esnaf ve yardım dernekleri ile kurdukları bağ sonucunda onlardan temin ettikleri bot, mont, kaynak kitap ve kırtasiye malzemelerinden oluşan hediye paketlerini isimleri daha önceden belirlenen öğrencilere bizzat okullarına giderek teslim ettiler.

Abi ve ablaları tarafından temin edilerek kendilerine getirilen giyim, kırtasiye ve kitap desteği için teşekkür eden Dokurcun İlkokulunun minik öğrencileri hediyelerini aldıktan sonra büyük mutluluk yaşadılar ve elleri ile yaptıkları resimleri kendilerini sevindiren abla ve abilerine hediye ederek onların hediyelerine karşılık vermiş oldular. MYO öğrencileri de küçük öğrencilerin kendilerine hediye ettikleri resimleri kampanyalarına destek veren esnafa hediye ederek onlarda esnafa bu şekilde teşekkür ettiler.

Akyazı MYO Öğrencileri, projeleri kapsamında özellikle şehir merkezine uzak mahalle okullarının seçildiğine dikkat çekerek, topladığımız yardım paketlerini bu kardeşlerimize götürerek bizzat teslim ediyor ve onları sevindirmenin de engin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu projemiz bu eğitim ve öğretim yılı sonuna kadar devam edecektir açıklaması yaptılar.

Dokurcun İlkokulu Müdür, yönetici ve öğretmenleri de MYO öğrencilerinin “Kardeşim ol” kampanyası çerçevesinde öğrencilerine getirdikleri hediyeler için teşekkür ettiler ve abi ve ablalarının bu güzel davranışı çocuklarımızı son derece mutlu etti dediler.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ