Saglık
Giriş Tarihi : 24-10-2018 23:55   Güncelleme : 24-10-2018 23:55

SAĞLIKÇILAR KANSERE KARŞI UYARDI: “GEÇ KALMA SAĞLIKLI KAL”

Akyazı İlçe Sağlık Müdürlüğü Ekim ayının meme kanseri ve farkındalık ayı olması nedeniyle

SAĞLIKÇILAR KANSERE KARŞI UYARDI: “GEÇ KALMA SAĞLIKLI KAL”

 

Akyazı İlçe Sağlık Müdürlüğü Ekim ayının meme kanseri ve farkındalık ayı olması nedeniyle düzenlediği etkinlikte geç kalma sağlıklı kal ve erken teşhis hayat kurtarır sloganlarını işledi ve Akyazılılara bu konuda geç kalmayın mesajı verdi.

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gülşah Yılmaz, sağlık ekibiyle birlikte Kenan Sofuoğlu parkı önünde kurduğu stantta bayanlara yönelik iki saatlik çalışma da hem meme kanseri ile ilgili kendilerinden bilgi isteyenlere istedikleri bilgileri şifahi olarak verdi hem de daha önce hazırlatılan ve içinde meme kanserinin erken teşhisi, tedavisine ilişkin bilgilerin yer aldığı broşürleri dağıttı.

İlçe Sağlık Müdürü Gülşah Yılmaz, meme kanserinin hızla yayıldığına dikkat çekerek bu hastalıkla mücadeleden erken teşhisle kurtulma şansının olduğunu belirtti ve hanımlara sık sık kendinizi ücretsiz olan taramadan geçirin. Kısaca kendi kendinizin doktoru olun çağrısında bulundu.

İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından ayla ilgili olarak açılan standa Akyazılı hanımlar büyük ilgi gösterdi hem doktorlardan bilgi aldı hem de dağıtılmakta olan broşürleri almayı ihmal etmedi.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ