Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 14-10-2018 21:16   Güncelleme : 14-10-2018 21:16

MİLLETVEKİLİ ÖZKOÇ YAR AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

CHP Sakarya Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Özkoç hafta sonunu geçirmek için

MİLLETVEKİLİ ÖZKOÇ YAR AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

 

CHP Sakarya Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Özkoç hafta sonunu geçirmek için geldiği Sakarya’da çeşitli ziyaretlerde bulundu ve partilileri ile görüşüp görüş alışverişi yaptı.

Engin Özkoç ziyaretlerinden birini de Akyazı’nın Kuzuluk Mahallesinde ikamet etmekte olan Yar ailesine yaptı. Kendisi ile birlikte yapılan genel seçimlerde partisi tarafından 3.sırada Sakarya Milletvekili adayı gösterilen Avukat Elif Yar’la birlikte eski siyasetçilerden ve Anavatan Partisinin Akyazı İlçe Başkanlığı görevini yapmış olan Sadettin Yar’ı evlerinde ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Milletvekili ve CHP Grup başkanvekili Engin Özkoç, partililerimiz ve Sakaryalı hemşehrilerimizle görüşmek, hal hatırlarını sormak, sorunlarını dinlemek, görüş alışverişi yapmak için hafta sonunu geçirmek için memleketim Sakarya’ya geldim. Elif kardeşimiz siyasi bakımdan geleceği parlak olan bir kardeşimiz. Partimizin çok değerli bir mensubu ve kendisi benimle birlikte yapılan genel seçimlerde milletvekili adayı olan bir kardeşim. Hem kendisini hem de siyasi açıdan önemli bir titre sahip olan değerli babası Sadettin Yar’ı, kısaca Yar ailesini ziyaret etmek istedim dedi.

Avukat Elif Yar’da Milletvekili Engin Özkoç’un yaptığı bu ziyaretin önemli olduğunu belirtti ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve ziyaret için Özkoç’a teşekkür etti.

Milletvekili Engin Özkoç’un ziyaretinde Elif Yar’la birlikte annesi Aysun Yar’da güzel bir ev sahipliği için özel gayret gösterdi.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ