Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 14-10-2018 17:46   Güncelleme : 14-10-2018 17:46

YAĞCILAR YOLLARI TAŞLI

Akyazı’nın gerek nüfus ve gerekse alan bakımından en küçük Mahallerinden

YAĞCILAR YOLLARI TAŞLI

 

Akyazı’nın gerek nüfus ve gerekse alan bakımından en küçük Mahallerinden biri olan ve o Mahallede yaşayanların çalışkanlıkları ile tanındığı Yağcılar Mahallesinin genç ve dinamik Muhtarı Ali Öz yollarının perişanlığından hayli dertli.

Muhtarlığının tamamlanmasına 5 ay gibi kısa bir zaman kalmasına rağmen Muhtar seçildiği ilk günden bugüne kadar sıkıntıları ile ilgili olarak yaptığı girişimlerinin hiç birinden olumlu bir sonuç alamadığını belirterek, birçok sorunumuzla birlikte yollarımızın hali görüldüğü gibi perişan bir durumda. Her taraf çukur içinde ve yaptığımız tüm müracaatlarımız üzülerek ifade etmeliyim ki, neticesiz kalmış ve perişanlığımız halen devam etmektedir diye Yağcılar mahalle Muhtarı Ali Öz, yakın zamanda Büyükşehir Belediye Başkanımızdan randevu alarak sıkıntılarımızı anlatmak istedik ama telefonla ulaştığımız yetkili bize sıkıntınız yolla ilgiliyse randevu vermiyoruz şeklinde verdiği cevap bizi son derece üzmüştür dedi.

Derdimizin İlçemiz Belediye Başkanına anlatamıyorsak, Büyükşehir Belediye Başkanımıza anlatamıyorsak peki Mahalle Muhtarı olarak biz ne yapmalıyız, derdimizi kime anlatmalıyız bilen varsa lütfen bana bilgi versin diyen Ali Öz, Mahalli seçimlerin yaklaştığı şu günlerde böyle bir cevapla karşılaşmamız inanın beni ve telefonla ulaşabildiğimiz o yetkiliden aldığım bilgiyi paylaştığım Mahalle halkımı son derece üzmüştür. Bizi üzenler, bize hizmeti çok görenler, bize randevu vermeyenler bakalım seçim zamanında bize nasıl gelip bizden oy isteyecekler buda benim merakımdır diyerek sıkıntısını kamuoyuyla paylaştı.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ