Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 10-10-2018 16:14   Güncelleme : 10-10-2018 16:14

ÜÇ ADAY ADAYI BİRLİKTE

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte siyasette de çalışmalar hızlandı.

ÜÇ ADAY ADAYI BİRLİKTE

 

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte siyasette de çalışmalar hızlandı. Özellikle Akyazı Belediye Başkanlığı için isimleri geçenlerin başlattığı çalışmalar basın tarafından dikkatli bir şekilde takip ediliyor ve değerlendirilmiyor.

AK Partiden Akyazı Belediye başkanlığı için ilk aday adaylığını açıklayan isim Trabzonlular Derneği Akyazı Şube Başkanı Ekrem Çoruhlu olmuştu. Çoruhlu bu açıklamasının ardından da açtığı ofisinde çalışmalarına başlamış ve kendisini ziyaret edenlerle kendisinin ziyaret ettiklerine aday adaylığı konusunda bilgi alış verişini hızlandırmıştı.

AK Parti İlçe Başkanı Fevzi Bora ile yine ismi aday adayları arasında zikredilen İnşaat Mühendisi ve İşadamı Ali Gezer yanlarında Belediye Meclis Üyesi Kemal Kaliç olduğu halde Ekrem Çoruhlunun Ofisine giderek kendisini ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşulan tek konu 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerle ilgiliydi.  Şu ana kadar aday adaylığını açıklayan ilk ve tek isim olan Ekrem Çoruhlu yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, yine başkanlık için isimleri konuşulmakta olan ancak aday adaylığı açıklaması yapmamış olan İlçe Başkanı Fevzi Bora ile İşadamı ve İnşaat Mühendisi Ali Gezer’le de aday adaylıkları konusunda karşılıklı bilgi alışverişi yapmaları da dikkatlerden kaçmadı.

Ali Gezer bilindiği gibi bir önceki yerel seçimlerde belediye başkanlığı için aday adayı olmuştu. Mart 2019 da yapılacak olan seçimler içinde adı geçiyor olmasına rağmen henüz aday adaylığı ile ilgili bir açıklama yapmaması da dikkatlerden kaçmıyor. Ali Gezer’in adaylık açıklamasını Ankara temasları sonrasına bıraktığı da konuşulanlar arasında.

İlçe Başkanı Fevzi Bora’da henüz adaylık açıklaması yapmamış olanlardan biri. Ancak İlçe Başkanlığım artık son. Siyasete başka bir şekilde dev am edeceğim aç ıklaması Fevzi Bora’nın Belediye Başkanlığı için aday olacağı şeklinde yorumlanmasına neden oldu. O açıklamadan sonra Bora’nın ismi de aday adayları arasında söylenmeye başladı.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ