Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 05-10-2018 18:09   Güncelleme : 05-10-2018 18:09

29 EKİM'DE AKYAZI'DA GÜREŞ ŞENLİĞİ VAR

Akyazı’nın yetiştirdiği ender güreşçilerden biri olan elde ettiği başarılarıyla

29 EKİM'DE AKYAZI'DA GÜREŞ ŞENLİĞİ VAR

 

Akyazı’nın yetiştirdiği ender güreşçilerden biri olan elde ettiği başarılarıyla Akyazılıların gönüllerinde adeta taht kuran Kamil Özdağ, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Akyazı’da serbest stilde güreş turnuvası yapılacağı müjdesini verdi. Kamil Özdağ, güreş İl temsilcisi Secati Eker’le yaptıkları görüşmeden sonra Cumhuriyet Bayramında İl genelinden davet edilecek olan güreş takımlarının katılacağı bir turnuva düzenleme kararı aldıklarını söyledi.

Cumhuriyet kupası adı altında düzenlenecek olan turnuvaya kendilerinin 15 güreşçi ile katılacaklarını belirten Kamil Özdağ, yıldızlar kategorisinde yapılacak olan serbest stil güreş turnuvasında Akyazı’nın ev sahipliğinde Atatürk spor salonunda yapılacağını söyledi. Kamil Özdağ, okulların açılmasıyla birlikte çalışma saatlerinde küçük bir değişiklik yaptıklarını söyleyerek, güreş ordumuza yeni yeni isimler katmayı hedefliyoruz ve çalışmalarımızı da bu yolda yapıyoruz dedi.

Yuvalak yolu üzerinde kendi adını taşıyan spor salonundaki çalışmaların artık sona yaklaştığının da müjdesini veren Kamil Özdağ, salonun hizmete girmesiyle birlikte güreşçilerin daha rahat ortamda çalışma şansı bulacağını belirterek kendilerine yer veren yerel basına ve haber sitelerine güreş sporuna gösterdikleri yakın ilgi nedeniyle teşekkür etti.      

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ