Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 03-10-2018 13:06   Güncelleme : 03-10-2018 13:06

AKYAZI ZABITASI DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI

Son günlerde satış fiyatları sürekli değişkenlik göstermesi nedeniyle harekete geçen

AKYAZI ZABITASI DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI

 

Son günlerde satış fiyatları sürekli değişkenlik göstermesi nedeniyle harekete geçen Akyazı Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler marketlerde sıkı bir denetim başlattı. Yapılan denetimlerde Zabıta ekipleri satılmakta olan malın geliş fiyatı ile satış fiyatlarını kontrol ediyor aşırı bir fiyat artışı görmesi halinde de ceza uyguluyor.

Başlarında Müdürleri Emrullah Demirci olduğu halde denetimlerini sürdüren Belediye Zabıta ekipleri denetlemekte oldukları işyerlerinde bir taraftan aşırı fiyat artışı yapıp yapmadığına bakarken diğer taraftan da satılan mallar üzerinde yazılı olan gramajları da kontrol ediyor ve işyeri sahiplerinin gramaj hilesi yaparak vatandaşa hileli mal satışını önlemeye çalışıyor.

Akyazılılar Belediye Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerin başlattığı denetimleri desteklediklerini belirterek denetimler esnasında hiçbir ayırım yapılmamasına dikkat etmelerini Zabıta ekiplerimizden bekliyoruz. Ayırım yapılmadan herkese eşit muamele yapılsın ki, yapılan denetimlerde adil olsun temennisinde bulunmayı ihmal etmediler.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ