Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 01-10-2018 22:22   Güncelleme : 01-10-2018 22:22

GAZETECİLERDEN KAYMAKAM VE EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

Akyazı’da görev yapmakta olan Yenigün Gazetesi temsilcisi Salim Özyılmaz, Yenihaber Gazetesi temsilcisi Kenan Certel,

GAZETECİLERDEN KAYMAKAM VE EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

 

Akyazı’da görev yapmakta olan Yenigün Gazetesi temsilcisi Salim Özyılmaz, Yenihaber Gazetesi temsilcisi Kenan Certel, DHA temsilcisi ve Akyazı Net haber sitesi sahibi Alaattin Onur, Radyo programcısı Remzi Armağan, Akyazı Net haber sitesi editörü Davut Kaya ve aynı sitenin muhabiri İbrahim Aydın Akyazı’ya yeni atanan ve görevlerine başlayan İlçe Kaymakamı Yakup Güney ile İlçe Emniyet müdürü İsa Coşar’a hoş geldin ziyareti yaptılar.

Akyazı’da görev yapan Gazetecilerin ilk ziyareti Kaymakam Yakup Güney’e oldu. Ziyarette konuşan Gazeteciler, İlçenin özelliklerinden ve güzelliklerinden bahsettiler ve daha sonra var olan sorunları tek tek dile getirdiler.

Gazeteciler Kaymakam Güney’e yapacağınız çalışmaları bizde yakından takip edebilirsek bizde o çalışmaları kamuoyuyla paylaşırız. Haber kirliliğini önlemek için yapacağınız çalışmaları sizinle birlikte takip etmek ve takip edemediğimiz konularda da bilgileri ilk ağız olan sizden almak isteriz. Bu konuda sizin atacağınız bir adıma bizde üç adımla karşılık veririz dediler ve Kaymakama başarı dileğinde bulundular.

Kaymakam Yakup Güney’de Akyazı’ya yeni geldiğini ve İlçeyi yavaş yavaş tanımaya çalıştığını söyledi ilk etapta Akyazı ile ilgili ilk düşüncem güzel bir İlçe, geniş bir alana sahip bir İlçe, tarımı, sanayisi, turizmi ile iç içe olan bir İlçe ve bu İlçede çok sayıda etnik gruplara mensup insanların kardeşçe birlikte yaşıyor olmasıdır. Bu kardeşçe yaşayış İlçeye huzuru da beraberinde getirmesinden dolayı ben şahsen çok önemsiyorum. En kısa zamanda şehri daha iyi tanıma fırsatı bulacağım. Artılarını ve eksilerini tespit edip yapılması gerekenleri el birliğiyle yapmayı planlıyorum. Bunları yaparken mutlaka sizlerden de destek isteyeceğim dedi ve yapılan ziyaret için teşekkür etti.

Gazetecilerin ikinci ziyaret durağı İlçe Emniyet Müdürü oldu. Akyazı’ya yeni atanan Emniyet Müdürü İsa Coşar’ı makamında ziyaret eden gazeteciler kendisine hoş geldiniz dedi ve başarı dileğinde bulundu.

Gazeteciler Akyazı’nın Sakarya’da önemli bir konuma sahip olduğunu belirterek, İlçede huzurun ve güvenin sağlanması için yapılacak olan her türlü çalışmaya ortak olabileceklerini söylediler ve bizim için önemli olan güzel ilçemizin yaşanabilir, huzurlu, güvenli ve mutlu bir İlçe olmasıdır. Bu yolda güvenlik güçlerimizin atacağı her olumlu adımda bizde onların arkalarındayız ve de destekçileriyiz dediler ve bir kez daha yeni Emniyet Müdürüne başarı dileğinde bulundular.

Akyazı’nın yeni Emniyet Müdürü İsa Coşar da yapılan ziyaretin kendisini son derece memnun ve mutlu ettiğini söyledi ve konuşmasına şöyle devam etti “ Ben Sakarya’ya ve Akyazı’ya hiç de yabancı değilim. Beni de sizden biri olarak kabul edin, Birlik ve beraberlik için de önce güzel Akyazı’mızın sonra güzel Sakarya’mızın daha sonra da güzel yurdumuzun huzuru, güveni ve mutluluğu için gelin birlikte elbirliği içinde çalışalım”

İlçe Emniyet Müdürü İsa Coşar ziyaretinizden vermeye söz verdiğiniz destekten ötürü sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum dedi ve en kısa zamanda da iade-i ziyarette bulunacağını sözlerine ekledi.

Gazetecilerin İlçe Emniyet müdürü Coşar’a yaptığı ziyarette Müdürlüğe vekaleten bakmakta olan Komiser İshak Göz de hazır bulundu.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ