Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 29-07-2018 22:46   Güncelleme : 29-07-2018 22:46

15 TEMMUZ GÜREŞLERİNE İLGİ OLMADI

Güreş İl temsilciliği tarafından15 Temmuz şehitlerinin anısına düzenlenen güreş İl turnuvası

15 TEMMUZ GÜREŞLERİNE İLGİ OLMADI

 

 Güreş İl temsilciliği tarafından15 Temmuz şehitlerinin anısına düzenlenen güreş İl turnuvası Akyazı Atatürk spor salonunda yapıldı. Düzenlenen turnuvaya beklenen ilginin gösterilmemesi hem güreşçileri, hem de turnuvayı düzenleyenleri derinden üzdü. Düzenlenen turnuvaya Sakarya’da faaliyetlerini sürdürmekte olan güreş takımlarından sadece üçünün katılması ise üzüntüyü doruklara taşıdı.

Akyazı Atatürk spor salonunda düzenlenen turnuvaya Akyazı Belediyesi ve Akyazı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Sapanca Belediyesi güreş takımı ile Hendek güreş ihtisas takımlarından grekoromen ve serbest stilde 50 güreşçi katıldı.

Mükemmel güreşlerin izlendiği turnuvada dereceye giren güreşçilere madalya takdimi yapılırken, ilk üç dereye giren kulüp yöneticilerine de kupaları yetkililer tarafından verildi. Turnuvada Grekoromen dalında Hendek Güreş İhtisas takımı birinci olurken Sapanca Belediyesi güreş takımı da turnuvanın ikincisi oldu. Serbest stilde ise birinciliği her zaman olduğu gibi Akyazı yine kimseye kaptırmadı ve turnuvanın ikinciliğini Hendek Güreş İhtisas üçüncülüğünü ise Sapanca Belediyesi aldı.

Düzenlenen güreş turnuvasına protokol üyesi olarak SASKF Başkanı Yaşar Zımba, Prof. Dr. Ayhan Özdemir ve Akyazı Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Osman Özdağ katılırken, üçü bayan olmak üzere 10 civarında seyirci izledi. Bu durum kuşkusuz üzüntüyü daha da arttırdı.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ