Vefat
Giriş Tarihi : 27-07-2018 20:29   Güncelleme : 27-07-2018 20:29

YAVUZ ÜZMEZ GÖZYAŞLARI ARASINDA DEFNEDİLDİ

Akyazı Kuzuluk Mahallesinin sevilen ve sayılan isimlerinden biri olan

YAVUZ ÜZMEZ GÖZYAŞLARI ARASINDA DEFNEDİLDİ

 

Akyazı Kuzuluk Mahallesinin sevilen ve sayılan isimlerinden biri olan ve yıllarını şoförlük mesleğine adamış Yavuz Üzmez yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü ve hayatını kaybetmesi tüm sevenlerini derin üzüntü içinde bıraktı.

Yalova Devlet Hastanesinde yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybeden Yavuz Üzmez için Kuzuluk Şose Mahallesindeki evinde düzenlenen cenaze törenine siyasiler, bürokratlar, STK başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, çok sayıda din görevlileri ile Sakarya ile Sakarya’nın dışında çevre İl ve İlçelerden gelen çok kalabalık cemaatin yanı sıra Üzmez ailesinin yakınları ile şoför esnafı büyük katılım gösterdi.

Kuzuluk Şose Mahallesi Merkez Camiinde Cuma namazına müteakip Üzmez ailesinin bahçesinde kılının cenaze namazının ardından Merkez Mezarlığındaki aile kabristanlığına gözyaşları arasında defnedildi

Cenaze törenine katılanlar Yavuz Üzmez’in çocukları Salim ve Halim Üzmez, kardeşleri Cemalattin ve Sami Üzmez ile yeğenleri iş adamları Günay ve Ali İhsan Güneş ve Haluk Alçın’a taziyelerini ilettiler. Taziye iletilenler de acılarını paylaşmak üzere cenaze törenlerine katılanlara teşekkür ettiler ve haklarını helal etmeleri isteğinde bulundular.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ