Vefat
Giriş Tarihi : 15-07-2018 11:41   Güncelleme : 15-07-2018 11:41

KAZA KURBANI ANNE VE OĞLU TOPRAĞA VERİLDİ

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünde görev yapan Polis Memuru Engin Özkan yanına

KAZA KURBANI ANNE VE OĞLU TOPRAĞA VERİLDİ

 

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünde görev yapan Polis Memuru Engin Özkan yanına eşi Özlem, çocukları Ahmet ve Mustafa Talha’yı alarak bir yakınlarının düğün merasimine katılmak üzere Diyarbakır’dan yola çıkmış Erzincan’a gidiyordu. Erzurum İlinin Çat kazası yakınlarında kaza geçirmiş ve o talihsiz kazada Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı olarak Diyarbakır İl Müftülüğünde Kuran kursu hocası olarak görev yapan Özlem Özkan ile 2,5 yaşındaki oğlu Ahmet Özkan hayatlarını kaybetmişler Engin Özkan ile diğer oğlu 10 yaşındaki Mustafa Talha ağır yaralanmıştı.

Özlem Özkan ile oğlu Ahmet’in cenazeleri önce Akyazı’daki baba ocağına getirildi. Cenazeler burada ağıtlar ve gözyaşları ile karşılandı ve helallik alınırken de Özkan ve Dertlioğlu ailesi ile birlikte tüm sevenleri ve komşuları tabutlara sarılarak gözyaşlarına hakim olamadı.

Baba ocağından alınan cenazeler daha sonra Taşburun Mahallesine getirildi. Merkez Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından da Taşburun Mahallesindeki aile kabristanlığına defnedildiler.

Cenaze törenine her iki ailenin yakınlarının dışında çok kalabalık cemaat katıldı.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ