Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 27-06-2018 21:28   Güncelleme : 27-06-2018 21:28

MHP İLÇE BAŞKANI DERTLİ “ YÜCE MİLLETİMİZ BİZE DENETİM GÖREVİ VERDİ”

MHP Akyazı İlçe teşkilatı kahvaltılı bir basın toplantısı düzenleyerek seçimİ

MHP İLÇE BAŞKANI DERTLİ “ YÜCE MİLLETİMİZ BİZE DENETİM GÖREVİ VERDİ”

 

MHP Akyazı İlçe teşkilatı kahvaltılı bir basın toplantısı düzenleyerek seçimi ve seçim sonuçlarını değerlendirdi. Semazen Et Lokantasında gerçekleşen basın toplantısına İlçe Başkanı Ali Dertli, Belediye Meclis Üyeleri Murat Öz, Harun Köymen, Ruhi Yılmaz ve Abdullah Hikmet Kurt, İlçe Yönetim Kurulu üyesi İksan Özcan, Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin ile Kadın Kolları Üyesi Ceren Kara Kurt ile 26. Dönem Milletvekili Zihni Açba’nın Danışmanı Ahmet İrfan Sarı katıldı.

Önce dua sonra da teşekkür geldi

Kahvaltı sonrası Belediye Meclis Üyesi Harun Köymen tarafından yapılan yemek duasının ardından MHP İlçe Başkanı Ali Dertli bir konuşma yaptı. Dertli konuşmasında geride kalan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde kendilerine güvenerek oy veren Akyazılı seçmenlere teşekkür etti ve yüce Milletimizde verdiği oyları ile partimizi kilit konumuna getirmiş ve partimize Denetim görevi vermiştir. Biz MHP olarak bunun bilincindeyiz ve bu bilinçle çalışmalarımıza şimdiden başladık dedi. Dertlinin bir teşekkürü de İlçe teşkilatına, Kadın Kollarına, Ülkü Ocaklarına ve tüm Partililere gitti.

Karalama kampanyası tutmadı

MHP İlçe Başkanı Ali Dertli konuşmasını şöyle sürdürdü “Partimizin Sayın Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin erken seçim talebinden hemen sonra iktidar partisinin de isteği ile kurulan cumhur ittifakından sonra partimize yönelik karalama kampanyası başlatılmış ancak yüce Türk Milleti Partimize verdiği oyları ile dik bir duruş sergilemiş ve karalama kampanyasını boşa çıkarmıştır. Bu durum Akyazı’mız içinde geçerlidir. Karalama kampanyasına rağmen partimiz 24 Haziran seçimlerinden başarıyla ve oylarını arttırarak çıkmıştır. O nedenle Akyazılı hemşehrilerimize bize ve Partimize gösterdikleri güvenden ve verdikleri oylar için teşekkürün en büyüğünü fazlasıyla hak etmişlerdir”

Hükümeti desteğe devam edeceğiz

Seçim nedeniyle gerçekleşen Cumhur ittifakını biz MHP olarak devam ettirmeye ve kurulacak olan hükümeti desteklemeye devam edeceğiz.  Bunu yaparken de hükümet tarafından yapılacak olan olası yanlışları da kendilerine iletip dönüş çağrısı yapacağız. Bu güzel Ülkemiz hepimizin. Ülkemizin bekası için MHP olarak üzerimize düşen görev ne ise bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz diyen MHP İlçe Başkanı Ali Dertli yapılabilecek olan yanlışlar ifade etmemize rağmen düzeltilmiyorsa o zamanda o yanlışların karşısında çelik gibi duracağız dedi. Dertli Cumhur ittifakına dün olduğu gibi bugünde yarında sadık kalacağız. Ancak ittifak kurduğumuz iktidar partisi iyi niyet çerçevesinden uzaklaşırsa o zaman bizde üzerimize düşeni zaman geçirmeden yaparız dedi.

Akyazı’nın sorunlarını biliyoruz

Biz MHP olarak Akyazı’nın sorunlarını biliyoruz. Bu sorunların yerel bazda çözülecekleri yerel yönetimle, genel bazda çözülecek olanları da Milletvekilimiz aracılığıyla Ankara’da hükümetle çözüme kavuşturmak için elimizden geleni yapacağız diyen MHP İlçe Başkanı Ali Dertli, yerel yönetimden Akyazı’nın menfaatları neyi gerektiriyorsa onu yapmasını isteyeceğiz. Her konuda şeffaf olması gerektiğini yeri geldikçe hatırlatacağız. Belediye Meclisinde bundan sonra sesimiz daha gür çıkacaktır. Bundan herkes emin olmalıdır dedi.

Yerel seçimlere şimdiden hazırlanıyoruz

Şayet zamanında yapılması halinde 2019 yılının Mart ayında yerel seçimler olacak. MHP olarak yerel seçimler için şimdiden startverdik ve çalışmalarımızı başlattık diyen MHP İlçe Başkanı Ali Dertli, hedefimiz Belediye başkanlığını kazanmak ve Meclise de çok sayıda MHP’li üye sokmak olacaktır. Yukarıda da belirttiğim gibi biz MHP olarak Akyazı’mızın sorunlarını bildiğimiz gibi çözüm yollarını da biliyoruz dedi.

Milletimizin verdiği mesajı iyi okumak lazım

24 Haziran seçiminde yüce Milletimiz siyasi partilere çok önemli bir mesaj vermiştir. Milletimizin verdiği o mesajı siyasilerin iyi okuması lazım diyen MHP İlçe Başkanı Ali Dertli verilen mesajı şöyle yorumladı “ AK Partiye tek başına ülkeyi yönetme yetkisi vermiyoruz. MHP’ye de AK Partiyi denetleme görevi veriyoruz” işte mesaj budur ve bizde MHP olarak bu mesajı en ince detayına kadar aldık ve bize verilen bu sorumluluğu ifa içinde kollarımızı şimdiden sıvadık ve çalışmalarımızı başlattık dedi.

Her türlü haklı eleştiriye açığız

Gerek teşkilat olarak v e gerekse Belediye Meclisi grubu olarak bizim sevdamız Ülkemize ve Milletimize hizmet etmektir. Bu uğurda canla başla çalışıyoruz v e çalışmaya da devam ediyoruz. Her zaman doğrunun yanında,  yanlışlında karşısında olduk. Bu düsturumuz bundan sonra da devam edecektir. Basını biz yol gösterici olarak değerlendiriyoruz. Yol göstericilik görevlerini yaparken haklı eleştiriler yapmaya da hakları vardır. Biz MHP olarak bunları her zaman dikkate alırız. Çünkü hem bizim hem de İlçemizde görev yapan basın mensuplarının tek gayesi var o da; Akyazı’yı nasıl bir adım daha ileriye götürebilirizdir. Öyleyse birbirimizi anlamak, bir ve beraber hareket etmek zorundayız. Basının bizim göremediğimiz sorunları gördüğünde onları bizimle paylaşması halinde bizde yapılması gerekeni yapacağımızdan emin olmalılar diyen MHP İlçe Başkanı Ali Dertli, yaptıkları davete katılan basın mensuplarına teşekkür ederek konuşmasını ve açıklamasını tamamladı.

MHP Akyazı İlçe teşkilatı tarafından düz enlenen kahvaltılı basın toplantısı toplantıya katılan Meclis Üyeleri ile diğer Partililerin kısa konuşmaları ve toplu çekilen resimle son buldu.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ