Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 19-06-2018 23:38   Güncelleme : 19-06-2018 23:38

ASAKJYAZISP ORDA “HEDEF ÖNCE BAL, SONRA DA 3.LİG”

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen genel kurulda çıkılan tek listeyle As Akyazıspor

ASAKJYAZISP ORDA “HEDEF ÖNCE BAL, SONRA DA 3.LİG”

 

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen genel kurulda çıkılan tek listeyle As Akyazıspor başkanlığına getirilen Ahmet Durmuş ve Yönetim ilk icraat olarak takımı çalıştıracak olan teknik direktör ve yardımcısı ile anlaşma yapmakla başladı.

As Akyazıspor yönetimi yeni sezonda takımı çalıştırmak için Sakaryasporun yanı sıra Tuzlaspor, Batman ve Manisasporu da çalıştırmış olan Murat Özkan’la anlaştı. Yardımcılığına da yılların eskitemediği kaleci Şener Dönmez’i getirdi. Şener Dönmez aynı zamanda kaleci antrenörü olarak da görev yapacak.

İmzanın atılmasından sonra ilk açıklama başkan Ahmet Durmuş’tan geldi. Durmuş şu an itibarıyla iki hedefimiz var. Birincisi yeni sezonda Bal ligine, bir sonraki sezonda da 3.lige çıkmaktır. Bu hedefimize ulaşmak için yepyeni bir anlayışla yola çıktık ve ilk olarak profesyonel bir teknik direktör olan ve kendini ispatlamış Murat Özkan’la anlaştık. Yanına da yardımcı olarak bünyemizden çıkmış ve yıllardan beri Akyazı sporuna hizmet etmiş değerli kalecimiz Şener Dönmez’igörevlendirdik dedi.

Yönetim kurulu üyesi Rahmi Aktürk’ün Teknik heyetle ilgileneceğini de belirten Başkan Durmuş, biz yönetim olarak yeni bir anlayışla yola çıktık. As Akyazıspor’ da ahlaksız tek bir futbolcuya bile asla yer vermeyeceğiz. Takımımız sezon sonunda şampiyon olmasının yanı sıra en centilmen takım unvanına da sahip olacaktır. Bu cümleden olarak taraftarlarımıza da buradan şöyle seslenmek istiyorum “ Maça gelecek olan taraftarımız sahada mücadele eden futbolcularımız kadar centilmen olmalıdır. Küfür ne bize ne de taraftarımıza yakışmaz. İlla da ben küfür yapacağım diyen taraftar olursa onu ve onun gibi düşünenleri maçlarımıza istemiyoruz. Yolumuza takımımıza moral ve destek verecek olan taraftarlarımızla devam edeceğiz. Bunun b öyle bilinmesini istiyorum”

Ahmet Durmuş devamla “ Sonuç ne olursa olsun As Akyazıspor camiası olarak bizim için centilmenlik ön planda olacaktır. Üç ihtimalli maçlarda olağanüstü agresif olmaya hiç gerek yoktur. Akyazı’ya gelecek takımlar gönül rahatlığı ile gelip geri döneceklerdir. Bunu tesis etmek zorundayız. Yenelim yenilelim ama asla centilmenlik dışına çıkmayalım diyorum. Bu konuda biz herkesten destek bekliyoruz” diyerek açıklamasını tamamladı.

As Akyazısporun çiçeği burnunda yeni teknik direktörü Murat Özkan’da belirlenen hedeflere ulaşabilmek için iyi bir kadro kurmak istediklerini v e transferleri de hedeflerine göre yapacaklarını söyledi ve alt yapıya önem vereceğiz ve yeni  genç  fut bolcuları takımıza kazandıracağız diyerek konuşmasını tamamladı.


SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ