Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 19-06-2018 15:54   Güncelleme : 19-06-2018 15:54

BEŞİ BİR YERDE

Akyazılılar Belediyesi bir önceki başkanı Yaşar Yazıcı, Yazıcı döneminde Başkan yardımcılığı

BEŞİ BİR YERDE

Akyazılılar Belediyesi bir önceki başkanı Yaşar Yazıcı, Yazıcı döneminde Başkan yardımcılığı yapan Ayhan Balcı, yine o dönemlerde Belediye Meclis Üyeliği yapan ve şu anda Esnaf Odası Yönetim Kurulu üyesi olan Ömer Türkyılmaz, Ağaç İşleri Odası Başkanı Turhan Gürel ve Esnaf Odası Başkanı Emin Üstün’ü sık sık birlikte görmek mümkündür. Bu beşliye Gıda Maddeleri Odası Başkanı Mustafa Demiralay’ı da dahil etmek gerekiyor.

İşte bu beşli geçtiğimiz günlerde Gıda Maddeleri Odası Başkanı Mustafa Demiralay’ın sahibi olduğu İnci Pizza Restoran da yemeklerini yedikten sonra Restoran dışına çıkarak Oda başkanı arkadaşları Mustafa Demiralay’ın yaptırdığı kahveleri afiyetle içtiler.

Beşli adına açıklama bir önceki Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı’dan geldi. Yazıcı bu gurubun sık sık bir araya geldiğini söyledi ve bugünde Mustafa kardeşimizin restoranına gelip yemeğimizi yedik veyemek sonrası da gördüğünüz gibi bir taraftan kahvelerimizi yudumlarken, diğer taraftan da yaklaşan 24 Haziran seçimlerini konuşuyoruz dedi.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ