Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 18-06-2018 19:02   Güncelleme : 18-06-2018 19:02

AKYAZIDA PARTİLERDE BAYRAMLAŞMA

AK Parti, CHP ve MHP Akyazı İlçe teşkilatlarında da ramazan bayramı bayramlaşması telaşı vardı

AKYAZIDA PARTİLERDE BAYRAMLAŞMA

 

AK Parti, CHP ve MHP Akyazı İlçe teşkilatlarında da ramazan bayramı bayramlaşması telaşı vardı. Partiler belirledikleri günlerde düzenledikleri günlerde bayramlaştı genel seçimle ilgili görüş alış verişi yaptı.

AK PARTİDE BAYRAMLAŞMA

Akyazı’da protokol bayramlaşması bayramın ilk günü yapılırken AK Parti’de ilk gün bayramlaşma yapan partiler arasında yer aldı. Parti binasında gerçekleşen bayramlaşmada konuşan İlçe Başkanı Fevzi Bora, hem partililerin hem de tüm Akyazı’nın ve Türkiye’nin bayramlarını kutladı ve 24 Haziran seçimlerinin önemine bir kez daha vurgu yaptı ve çok çalışmalıyız dedi.

CHP’DE BAYRAMLAŞMA

Ana Muhalefet partisi CHP’de de bayramlaşma bayramın son günü yapıldı. Parti binasında gerçekleşen bayramlaşmaya İlçe dışından İl Başkanı Erdoğan Isır, Milletvekili Engin Özkoç, Milletvekili adayları Mehmet Selçuk, Gözde Yıldız ve Mehmet Derya Bağdat, eski İl Başkanı Ayça Taşkent, Hendek İlçe Başkanı Reyhan Azaklı ile kalabalık partililer katıldı. Diğer Milletvekili adaylarının ise sahada vatandaşlarla bayramlaşmaları nedeniyle Partideki bayramlaşmaya katılamadıkları açıklandı.

Bayramlaşmaya İlçe başkanı Recep Furuncuoğlu ve yönetimi ile Kadın Kolları ve Gençlik Kolları bayramlaşmada ev sahipliği yaptı.

MHP’DE BAYRAMLAŞMA

MHP’de bayramlaşmayı bayramın ikinci günü parti merkezinde gerçekleştirdi. Parti binasına gelen MHP’liler coşku içinde bayramlaştı ve 24 Haziran seçimleri ile ilgili olarak da karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.

İlçe Başkanı Ali Dertli ile yönetim kurulu, gençlik ve kadın kolları da düzenlenen bayramlaşmada ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadı.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ