Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 11-06-2018 17:39   Güncelleme : 11-06-2018 17:39

BU İFTAR UZUN SÜRE KONUŞULUR

RATED tarafından gerçekleştirilen geleneksel iftara katılım hayli yüksek oldu.

BU İFTAR UZUN SÜRE KONUŞULUR

 

RATED tarafından gerçekleştirilen geleneksel iftara katılım hayli yüksek oldu. Orman Parkta verilen iftara Sakarya’daki tüm Medya mensupları aileleri ve çocukları ile birlikte katıldı.

İftara ev sahipliği yapan RATED’in başkanı Remzi Adıyaman yaptığı konuşmada bu güzelliği bize yaşattığınız için hepinize şahsım ve RATED adına teşekkür ediyorum. Bu iftardaki amacımız Sakarya’da Medya sektörü olarak bir aile olduğumuzu herkese göstermekti. Bunu başardığımız için son derece mutluyum dedi ve katılanlara bir kez daha teşekkür ederek kürsüden ayrıldı.

Çalan orkestra eşliğinde çalan şarkılara eşlik eden Medya mensupları ısrar üzerine sahneye çıkan RATED başkanı Remzi Adıyaman güzel sesiyle söylediği şarkılarla profesyonellere bu dalda bizde varız dedirtti.

Düzenlenen iftar yemeği 20 yılı aşmış radyo yetkililerine plaket takdimi ve 9 Haziran günü doğan basın mensupları için hazırlanan yaş günü pastası doğum günü kutlananlar tarafından kesilmesi ile son buldu.

RATED’in iftarına Medya mensuplarının dışında İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Adapazarı Belediye Başkan yardımcısı Rıdvan Sezer, S.Ü. İletişim Bölümü Dekanı Prof. Dr. Aytekin İşman da misafir olarak katıldı.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ