Vefat
Giriş Tarihi : 02-06-2018 17:28   Güncelleme : 02-06-2018 17:28

KOMİSER İSHAK GÖZ’ÜN BABA ACISI

Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Komiser İshak Gözün 72 yaşındaki babası

KOMİSER İSHAK GÖZ’ÜN BABA ACISI

Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Komiser İshak Gözün 72 yaşındaki babası Fevzi Göz tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmesi Göz ailesi ve yakınları kadar Akyazılıları da derinden üzdü.

9 çocuk babası olan ve yakalandığı hastalığa yenik düşen Fevzi Göz Düzce Gümüşova İlçesi Yakabaşı Köyü’nde öğleyin kılınan cenaze namazının ardından aynı köy aile mezarlığına defnedildi.

Fevzi Göz’ün cenazesine katılmak üzere Akyazı adeta Yakabaşı Köyüne akın etti. MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Akyazı Cumhuriyet Başsavcısı Bahadır Altay Bayındır, Akyazı Emniyet Müdürü İbrahim Bedir ve Komiser İshak Göz’ün mesai arkadaşları, Oda başkanları, Akyazı Belediyesi Meclis Üyeleri, MHP 4.sıra Milletvekili adayı Ali Doğan Eroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Fevzi Bora, Akyazı Belediyesi Başkan yardımcıları Mehmet Çakmak ve Mustafa Kemal Aksakal, bazı Mahalle Muhtarları ve kalabalık bir şekilde Akyazılılar cenaze namazına katılarak İshak Göz ve ailesine taziye dileğinde bulundular. Fevzi Göz’ün cenaze törenine Düzce ve Gümüşova Emniyet Müdürlüğünde görevli Müdür, Amir ve Memurların yanı sıra çok kalabalık cemaatin katıldığı gözlendi..

Göz ailesi adına açıklama Akyazı Emniyet Müdürlüğünde görevli Komiser İshak Göz’den geldi. İshak Göz “Acımızı paylaşmak üzere aile büyüğümüz babamızın cenaze törenine katılmak için Akyazı, Sakarya ve Düzce başta olmak üzere Gümüşova İlçemiz, çevre İl, İlçe ve Köylerinden gelen dost, akraba ve arkadaşlarımıza, Yakabaşlı komşularımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Kendilerinden haklarını helal etmelerini istiyorum. Cenazemizdeki geniş ve kalabalık katılım Göz ailesinin acısını son derece hafifletmiştir. Katılım gösteren herkese teşekkür ediyoruz” açıklaması yaptı.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ