Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 24-12-2017 22:50   Güncelleme : 24-12-2017 22:50

İYİ PARTİLİLER TANIŞMAYA BAŞLADI

İYİ Parti İl Başkanlığı kurucu Akyazı İlçe Başkanı olarak Servet Top’u atadıktan

İYİ PARTİLİLER TANIŞMAYA BAŞLADI

İYİ Parti İl Başkanlığı kurucu Akyazı İlçe Başkanı olarak Servet Top’u atadıktan sonra Akyazılı İYİ Partililer İlçe başkanı ile bir araya gelip birbirleri ile tanışma fırsatı buldular.

Servet Top’un başkanlığında ilk toplantını gerçekleştiren Akyazılı İYİ Partililer, 30 Aralık Cumartesi günü Sakarya’ya gelecek olan Partinin Genel Başkanı Dr. Meral Akşener’in karşılanması ile ilgili olarak yapılması gerekenler hakkında ilk kararlarını aldı.  Buna göre Genel Başkanın Sakarya’ya gelişinde İl Başkanlığı ile birlikte hareket etme ve İl’den gelecek olan talimatlar ışığında aktif olarak görev alma konusunda görüş birliği içinde olduklarını açıkladılar.

Toplantı sonrasında açıklama kurucu İlçe Başkanı Servet Top’tan geldi. Top, bütün fikirleri saygı duyduklarını, ancak Üniter Devlet fikrinden taviz vermeyen herkesi partilerine beklediklerini ve birlikte siyaset yapma arzusunda olduklarını söyledi.

İYİ Parti Genel Merkezinin de isteği üzerine kadın erkek arasında bir ayırım söz konusu olmaması için Kadın Kollarının kurulmayacağını açıklayan kurucu İlçe Başkanı Servet Top, bütün kadınlarımızı partimizin ana kademesinde siyaset yapmaya davet ediyoruz dedi.

Partimiz insan haklarını ve hukukun üstünlüğünü ön planda tutan bir partidir diyen Top, tek vatan, tek bayrak ve tek millet şuuruyla hareket ederek ve kesinlikle bir ayırım yapmadan herkesi kucaklayan bir parti olma yolunda bismillah diyerek adımımızı atmış bulunmaktayız. Allahın izniyle en kısa zamanda Akyazı’da herkese ulaşıp Partimizi ve tüzüğümüzü anlatacağız ve bizim gibi düşünenleri partimize davet edeceğiz diyerek açıklamasını tamamladı.

 

İYİ Parti Akyazı İlçe teşkilatı ikinci toplantısını 09.01.2018 günü  yapacak ve bu toplantıda kurucu yönetim kurulu üyeleri kamuoyuna açıklanacak.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ