Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 21-12-2017 16:48   Güncelleme : 21-12-2017 16:48

BAYRAKTAR’DAN, DR.GÜLŞAH YILMAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Z.Şinasi Bayraktar,

BAYRAKTAR’DAN, DR.GÜLŞAH YILMAZ’A HAYIRLI OLSUN  ZİYARETİ

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, Akyazı İlçe Sağlık Müdürlüğüne tekrar atanan Dr.Gülşah Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Bayraktar, 694 sayılı KHK ile Sağlık Bakanlığı tek çatı altında birleştirildi. Yeniden yapılanmaya giden sağlık teşkilatı İl Sağlık Müdürlüğü atamalarından sonra, İlçe Sağlık Müdürlüğü atamalarını da yeniden değerlendirmeye alınmıştı.

Bu değerlendirmeler sonucunda uzun süredir yürütmekte olduğu  Akyazı İlçe Sağlık Müdürlüğüne tekrar Dr. Gülşah Yılmaz atandığından kendilerine  göreve tekrar getirilmesinden dolayı  hayırlı olsun ziyaretinde bulundum. Kendilerine ATSO olarak bu güne kadar destek olduğumuz gibi bundan sonra da her türlü yardımlarda destekte  bulunacağımızı bildirdim, dedi.

Bu ziyaretten mutluluk duyduğunu belirten Dr. Gülşah Yılmaz da ATSO Başkanı Z.Şinasi Bayraktar’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirti ve ayrıca bu güne kadar yürüttüğüm bu görevi layıkıyla aynı şekilde yürütmeye devam edeceğini dile getirdi.

 

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ