Eğitim
Giriş Tarihi : 12-12-2017 20:35   Güncelleme : 12-12-2017 20:35

S.A.B.A.H. DERNEĞİNDEN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET

Kısa adı S.A.B.A.H. olan Sakarya Afet Bilinçlendirme, Afete Hazırlama

S.A.B.A.H. DERNEĞİNDEN İL  MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET

Kısa adı S.A.B.A.H. olan Sakarya Afet Bilinçlendirme, Afete Hazırlama ve Arama Kurtarma Derneği yönetimi Başkan İlhan Durgut başkanlığında Eğitimciler Kenan Certel, Faruk Ak ve Hüseyin Demir’le birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’ye bir nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyaret sırasında dernek ve çalışmaları hakkında Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’ye bilgi veren Başkan İlhan Durgut S.A.B.A.H. derneğinin gönüllü bir kuruluş olduğunu  aynı zamanda bu dalda Sakarya’nın ilk gönüllü kuruluşu olduğunu ifade ederek çalışma alanlarının çoğunlukla okul çağındaki çocuklarla ilgili olduğunu söyledi. Bir deprem bölgesi olan Sakarya’da halkın her an olası bir depreme hazırlıklı olması gerektiği bilinci ile afet eğitimine büyük önem veriyoruz.  Toplumun sürekli bir şekilde afet eğitimine  tabi tutulması gerektiğine inanıyoruz.  Bizler de  yapılan çalışmalardan en yüksek verimi alabilmek için  üyelerimizi sürekli bir şekilde eğitimlerden geçirerek donanımlı olmanın gayreti içindeyiz. Bu amaçla belli bir plan dahilinde Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri  ile iş birliği içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dedi. Ziyaretimizin ana sebebi de hem sizinle tanışmak ve hem de çalışmalarımız hakkında sizi bilgilendirmektir. Bizleri kabul ederek  kendimizi ifade etme fırsatı verdiğiniz için size teşekkür ediyoruz dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre de  S.A.B.A.H. Derneği yöneticilerine  yaptıkları ziyaretten dolayı  teşekkür ederek derneğin 2018 yılı içinde  yapacakları çalışmaları ve amaçlarını da içeren bir rapor hazırlayarak Müdürlüğümüze sunun biz de inceleyelim uygun bulunduğu taktirde çalışmalarınıza biz de destek oluruz şeklinde konuştu.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ