Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 10-12-2017 14:42   Güncelleme : 10-12-2017 14:42

FATİH ERBAKAN İKİNCİ KIRK YILIN ATEŞİNİ AKYAZIDA YAKTI

Necmettin Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan

FATİH ERBAKAN İKİNCİ KIRK YILIN ATEŞİNİ AKYAZIDA YAKTI

Necmettin Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan 9 Aralık Cumartesi günü yine, buradan, tekrardan isimli programa katılmak üzere Akyazı’daydı.

Cumartesi günü saat 15.00 de Akyazı’ya gelen Fatih Erbakan Gazi Süleyman Paşa Camii önünde Erbakan Vakfı Akyazı şubesi BAŞKANI Murat Yıldırım, Vakıf yöneticileri ve sevenleri tarafından karşılandı.

Akyazı Ada Caddesindeki Erbakan Vakfı Akyazı şubesinin açılışını yapan Fatih Erbakan çevre esnafları da gezerek sohbetler etti.

Dr. Fatih Erbakan’ın katılacağı program 9 Aralık Cumartesi günü saat 20.00 de Atatürk spor salonunda Düzenlenen programa katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını Erbakan Vakfı Akyazı teşkilatı başkanı Murat Yıldırım geceye katılım gösteren ve katkı sunan herkese teşekkür ederim Milli Görüşün ilk tohumları burada Akyazı’da  atılmıştı İnşallah yeniden yeşererek büyüyecektir dedi.

Fatih Erbakan burada yaptığı konuşmada Birinci 40 yıl Erbakan hocamızla son bulmuştu. İkinci 40 yılın başlangıç ateşi 9 Aralık Cumartesi günü Akyazı’da yanacaktır inşallah dedi.

Erbakan Akyazı’nın 1989 yılında ilk kazanılan belediye olması, yine Akyazı’da çeşitli Sanayi kuruluşlarının açılışlarının Erbakan hocamız tarafından yapılmış olması, Milli görüş açısından Akyazı’nın önemli bir konuma sahip bulunması bu programın Akyazı’da yapılmasının ana nedenidir” Bu ışık tekrar burada yanarak büyüyecektir inşallah dedi.

Akyazı kapalı Spor salonunda gerçekleşen programa bazı eski Milli Görüşçüler, Akyazılı vatandaşlar ve çok sayıda sevenleri katıldı.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ