Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 20-10-2017 23:17   Güncelleme : 20-10-2017 23:17

İSMAİL BERBEROĞLU’NUN GELENEKSEL AŞURE GÜNÜ

Akyazı Küçücek Mahallesinin sevilen simalarından eski muhtar İsmail Berberoğlu

İSMAİL BERBEROĞLU’NUN GELENEKSEL AŞURE GÜNÜ

Akyazı Küçücek Mahallesinin sevilen simalarından eski muhtar İsmail Berberoğlu her yıl geleneksel olarak düzenlediği aşure gününün 8.sini  bugün  Cuma Namazı çıkışında gerçekleştirdi.

Kaymakam Ömer Kalaylı’nın da katıldığı aşure gününe Akyazı Protokolü büyük ilgi gösterdi.

Küçücek Mahallesinde faaliyet gösteren Berberoğlu Market işletmecisi İsmail Berberoğlu Muharrem ayı nedeniyle Cuma günü Cuma Namazı çıkışında Küçücek Cuma Camii önünde Camii cemaatine ilçe protokolüne ve Mahalle halkına Aşure ikramında bulundu.

İsmail Berberoğlu Mübarek Muharrem ayı nedeniyle bu günlerde en çok ihtiyacımız olan birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına Cuma çıkışında ilçe protokolüne, Cuma Camiinde Cuma namazı çıkışı İlçe Protokolü ve Mahalle halkına Aşure ikramında bulunduk. Allah herkesin niyetini kabul etsin inşallah dedi.

Aşure ikramına İlçe kaymakamı Ömer Kalaylı,İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Bedir, Belediye başkan vekili Yavuz Sultan Anat, Belediye başkan yardımcısı Mehmet Çakmak, Belediye meclis üyeleri Ruhi Yılmaz,Hikmet Kurt,Harun Köymen,Mehmet Öztürk,Muhtarlar,Atso başkanı Şinasi Bayraktar.Ziaat Odası başkanı Ali Şerner Bayraktar,Vergi dairesi müdürü Ali Ilgaz,Küçücek eski belediye başkanı Yaşar Akgün, MHP eski ilçe başkanı Ahmet Birinci Camii Cemaati ve Mahalle halkı katıldı.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ