Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 18-10-2017 21:23   Güncelleme : 18-10-2017 21:23

AKYAZILILAR KEREMALİ YÜRÜYÜŞÜNE HAZIRLANIYOR

Akyazı Kaymakamlığı ile Belediye Başkanlığının birlikte düzenlediği

AKYAZILILAR KEREMALİ YÜRÜYÜŞÜNE HAZIRLANIYOR

Akyazı Kaymakamlığı ile Belediye Başkanlığının birlikte düzenlediği “Akyazı yaylalarına doğa yürüyüşü” projesi kapsamında Akyazılılar tarafından yapılacak olan yürüyüş 22 Ekim Pazar günü gerçekleşecek.

Sağlıklı olma ve dinç kalma yolunun yürüyüşten geçtiğine inananları yapılacak olan bu yürüyüşe davet eden İlçe Kaymakamı Ömer Kalaylı ve Belediye Başkanı Hasan Akcan, gerçekleştirilecek olan yürüyüşe katılımın yüksek olacağını tahmin ettiklerini söylediler.

Başlangıç noktasına araçlarla gidilecek

Akyazı Kaymakamlığı ile Belediye Başkanlığının ortaklaşa düzenlediği yürüyüşe katılmak isteyenlerin Belediyenin ana hizmet binasında görevini sürdürmekte olan çözüm masasına müracaat etmeleri gerekiyor. Kayıtlarını yaptıran yürüyüş severler 22 Ekim Pazar günü saat 08.00 de Belediye binası önünden kalkacak olan otobüslere binerek yürüyüşün başlangıç noktası olan Keremali de bulunan Orman İşletme Müdürlüğüne ait olan binaya taşınacaklar.

Güzergahta belirlendi

Yürüyüş Keremali dağı eteğinde bulunan Orman İşletmesine ait binanın önünden başlayacak ve şehitliğin bulunduğu Keremali zirvesine gelindiğinde burada bir müddet mola verilecek ve molanın ardından yürüyüşçüler tekrar yola çıkacak ve göl yaylaya kadar yürüyecekler. Burada verilecek yemek ve dinlenme molasının ardından aynı güzergah üzerinden geriye dönülecek.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ