Vefat
Giriş Tarihi : 10-10-2017 18:00   Güncelleme : 10-10-2017 18:00

BAYHAN VE TÜREMEN AİLELERİNİN ORTAK ACISI

Güldane Bayhan’ın vefatı Akyazı’nın sevilen iki ailesi Bayhan ve Türemen ailelerinin

BAYHAN VE TÜREMEN AİLELERİNİN ORTAK ACISI

Güldane Bayhan’ın vefatı Akyazı’nın sevilen iki ailesi Bayhan ve Türemen ailelerinin ortak acısı oldu. Avukat Erdinç, Makine Mühendisi Erşen, Elektrik Mühendisi Şanlan Bayhan ve emekli Matematik öğretmeni Sevim Türemin’in anneleri, yine emekli Edebiyat öğretmeni İlhan Türemen’in kayınvalidesi Güldane Bayhan (90) yaşadığı Bodrum’da yaşlılığa bağlı olarak hayatını kaybetti.  

Güldane Bayhan’ın cenazesi Bodrum’dan alınarak doğum yeri ve asıl memleketi olan Akyazı’ya getirildi. Merkez Yeni Camide öğleyin kılınan namazdan sonra Orman İşletmesi yanında bulunan aile mezarlığına defnedildi. Güldane Bayhan’ın vefatı Bayhan ve Türemen aileleri kadar yakınlarını, komşularını ve tanıyan herkesi derinden üzdü.

 

Düzenlenen cenaze törenine CHP İl Başkanı Ayça Taşkent, CHP Akyazı İlçe Başkanı Recep Furuncuoğlu, CHP Karapürçek İlçe Başkanı Ekrem Eren, CHP İl eski başkanı Yaşar Erdem, CHP Serdivan İlçe başkanı Sebahattin Gülbaz, ATSO Meclis başkanı Muzaffer Başer, eğitim camiası, bazı STK başkan ve yöneticileri, Mahalle Muhtarları ile her iki ailenin yakınları ve komşuları katıldı.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ